Viimeinen rutistus vaalikentillä! Tässä viikonlopun voimabiisien soittolistani (linkki kommenteissa)

Khaled: C’est la vie – kävi miten kävi, näin se elämä jatkaa kulkuaan. Energiaa siirtymiin. Usein kuulokkeissani soi ranskalainen musiikki, pidän sen soinnista ja haluan ylläpitää kielitaitoa.

Jean-Jacques Goldman – Et l’on n’y peut rien – vaihtarivuodelta mukaam tarttunut tsemppibiisi joka saa laittamaan jalkaa toisen eteen ja muistuttaa, että elämässä on myös asioita jolle ei vaan itse voi minkään. Tästä tulee mieleen kumpuileva maaseutu kun viulu siivittää introssa kappaletta eteenpäin.

Stromae – Santé nostaa maljan päähänpotkituille, pienituloisille ja hiljaisille sankareille, näkymättömille ammatilleen joita ei muisteta tarpeeksi usein kiittää. Upeat sanat!

Anouk – Birds on johtuviksi stressiin etenkin tämä orkesteriversio. Oli Euroviisuissa joitain vuosia sitten ja vaikutti. Laskee pulssia.

Stig – Itseni herra on täyttä energiaa! Stig on se mitä soitan kun pitää saada taas jalkaa toisen eteen ja lisäenergiaa.

Tuure Kilpeläinen – Potentiaali nostaa fiiliksen kun viimeisiä metrejä mennään. Meissä kaikissa on potentiaalia!

Haloo Helsinki – Lady Domina sopii kuin nenä päähän tähän luonnonsuojeluteemaan. ”Juokse, juokse ihminenOn sulla kiire kuluttaaJa kun on kaikki varat käytettyOn aika taputtaa.”

Pelle Miljoona – Sadepäivän ihmisiä muistuttaa heistä jonka vuoksi ääntä esillä pidämme, jotka kutkuttavat toimeentulon rajoilla. ”Posti toi taaskin vain laskuja, ei se mitään entisetkin on vielä maksamatta..” Pelle löytyi elämääni murkkuikäisenä pikkupunkkarina ja kulkee matkassa edelleen vaikka jakkupuvun alta ei kapina aina niin selvästi näykään.

Kaksi viimeistä on illan viimeiselle mainostenjako kierrokselle:

Pelle Miljoona – Mulla menee lujaa ja

Petelius – Tämä ilta aikaa on siivittämään jalat lentoon.

https://open.spotify.com/playlist/2lgKG1nOuopsbmKMLNYW4J?si=mv5A1hNRSdKscZFdUM7rpg