Mitä lähemmäs itse vaalipäivä tulee, sitä enemmän vaalit myös silmille iskee kadulla, mediassa.. karkuun ei pääse missään. Itse olen ollut mukana näkyvyyttä lisäämässä koko viikonlopun, ja on kyllä hyvä mieli viikonlopun annista.

Eilen lauantaina olimem aamupäivän Haminan torilla jakamassa kuumaa mehua, ja juttelemassa ihmisten kanssa. Vaikka alkuaamu näytti ankealta – torilla oli vain myyjät ja neljän puolueen ehdokkaat – piristyi kymmenen jälkeen niin sää kuin ihmisetkin, ja kaupunkilaiset kävivät mukavasti teltallamme tutustumassa meihin ja vastaamassa visaamme. (Meillä oli tietokilpailu vihreistä ehdokkaistamme, ja vastanneiden kesken arvoimme lopuksi palkintoja, mm. mutterinvääntimen, Huovilan lahjakortin ja omenapiiraan)

Tänä aamuna sade meinasi taas tuhota hyvät aikeemme, mutta siitä lannistumatta kokoonnuimme Naisten aamukävelylle, ja mukavalla porukalla kiersimme n. tunnin lenkin kirkkojärven maastossa, samalla puhuen ajankohtaisista asioista enemmän ja vähemmän vakavasti. Oli mukava tunnelma, ja iloinen mieli. Mitä muuta sitä voisi toivoakaan?

Kyllä ne vaalit sieltä tulee, miten se aika on mennytkin niin nopeasti, että enää viikko on jäljellä. Ei kuitenkaan paniikkia, moni on jo käynyt ennakkoäänensä antamassa, ja vielä ehtii. Jos se numero on unohtunut, niin Haminassa ainakin mielellän voi raapustaa vaikka numeron 61 paperiin 🙂

Äänestä Äitiä!