Yhä useampi on julkaissut suosituslistojaan. ”Ketä voisit äänestää jos et minua”-henkisesti. Mietin itsekin sitä, ja päätin tehdä saman, sillä niin moni muualla asuva on suosituksia pyytänyt.

Eli mikäli et voi äänestää Haminassa, tässä olisi omat valintani muualta Suomesta:

Virolahti
Sannamari Paldanius (vihr.) joka on aktiivinen erityisesti peruspalveluiden ja perheiden hyvinvoinnin puolestapuhuja tai Kaisa Kuokka (vihr.) , joka osaa yhdistää koulutuksensa ja työnsä puolesta tulleen taloudellisen osaamisen kestävän kehityksen arvoihin luontevasti.

Kotka
Sami Virtanen (vihr.) joka uskaltaa tiukkana aikana sanoa asiat suoraan niin kuin ne on, ja tehdä suoraselkäisiä päätöksiä tai Heidi Tukiainen (vihr.) joka nuoresta iästä huolimatta on ehtinyt kasvattaa laajan kokemuspohjan, ja varmasti osaisi kantaa rohkeasti kortensa ketoon kauoungin hyvän tulevaisuuden puolesta.

Lappeenranta
Hanna Holopainen (vihr.) tuntee kaupungin päätösenteon kiemurat, yhteistyökumppanit ja on ollut mukana muutoksissa joita lähivuosina on tapahtunut. Hannalla on jämpti ote tulevaan.

Imatra
Hanna-Kaisa Lähde (vihr.) joka on työskennellyt pitkään nuorisotyösä ja syrjäytymisen ehkäisyssä. Karjalainen tehonainen!

Helsinki
Tuuli Kousa (vihr.) jonka kirjoituksia seuraan ahkerasti. Hänen ajatuksensa yhtenevät omieni kanssa vahvasti. Tai Husein Muhammed (vihr.) jonka osaamista ja näkökulmaa tarvitaan Helsingin alati muuttuessa.

Turku
Katri Sarlund (vihr.) jonka pitkä kokemus on tarpeen Turun kehittämisessä. Hän paneutuu tarkasti käsiteltäviin asioihin sekä suhtautuu positiivisesti ja yhteistyökykyisesti vaikeisiinkin asioihin.

Espoo
Tiina Elo (vihr.) jonka oikeudenmukaisuudentaju ja asiantuntijuus on lahja Espoon kaupungille. Tai Jyrki Kasvi (vihr.) jonka tietotaito muuttuvassa yhteiskunnassa on ehdoton edellytys kaupungin pysymisessä kehityksen kelkassa. Eikä Kaakkoissuomalaisista juurista ainakaan haittaa ole..

Kuortane
Petra Piiroinen (kok) karjalainen tehonainen pistää Pohjanmaata kuosiin. Liiketaloudellinen osaaminen ja perheiden puolestapuhuminen saisi jopa minut äänestämään tässä tapauksessa kokoomuslaista.