Kuntavaalit 2017

Menneet kaksi kautta kuntapäättäjänä ovat näyttäneet, että muutokset tulevat hitaasti ja pitkällä työllä. Vaatii verkostoitumista ja yhteistyötä, jotta asiat etenevät. Monta kertaa taustalla tehdään se tärkeä työ pieni voitto kerrallaan.

Lähden ehdolle 2017 kuntavaaleissa, jotta voin jatkaa tätä työtä vielä eteenpäin. Uskon kokemukseni olevan hyödyksi alati haastellisemmaksi muuttuvassa kuntaympäristössä.

TYÖ

Ensisijainen tehtävä on saada kuntaamme uusia työpaikkoja, uusia yrityksia ja ketävästi elinvoimaa. Meilläon paljon mahdollisuuksia kunhan toimimme kaikki yhdessä. Kunta ei voi luoda työpakkoja itse, mutta se voi olla luomassa sille sopivan toimintaympäristön.

TURVALLISUUS

Haminan on ihmisen kokoinen kaupunki, jossa kaikilla on turvallista olla. Jokaisesta pidetään huolta ja peruspalvelut ovat tukemassa sen onnistumista. Koko kylä kasvattaa ja pitää huolta, ollaan ylpeitä ja iloisia kaupunkimme koosta ja nähdään sen tuomat mahdollisuudet.

Terveet rakennukset tuovat turvallisen ympäristön kuntalaisille, niin päiväkodeissa, kouluissa kuin työpaikoillakin. PIdetään huolta myös seinistä ja sen myötä kuntalaisiemme turvallisuudesta.

TULEVAISUUS

Päätöksettulee tehdä avoimesti katsoen tulevaisuuteen. Kaikista päätöksistä pitää tehdä vaikutusten arviointi lapsiin, kaikkiin kuntalaisiin ja ympäristöön. Tällöin saamme päätöksiä, joiden takana voimme seistä tulevaisuudessakin.

Panostamalla koulutukseen ja hyvinvointiin keräämme hyödyn tulevina vuosina.

image